Как применять НЛП при устройстве на работу


16 апреля 2013 в зале Львовского национального университета имени Ивана Франко (ЛНУ) международная студенческая организация AIESEC во Львове собрала молодежь на Форуме карьеры. Делюсь презентацией со своего выступления.


1. НЛП при влаштуванні на роботу.
2. «Інформація про світ сприймається рецепторами пяти чуттів, потім піддається різним нейрологічним і лінгвістичним трансформаціям навіть до того, як ми вперше отримуємо доступ до цієї інформації, що означає — ми ніколи не переживаємо на досвіді обєктивну реальність, що не змінена нашою мовою або нейрологією» Grinder, John & Carmen Bostic St Clair (2001.). Whispering in the Wind. CA: J & C Enterprises.
3. По-перше, легенда вашого резюме має вам снитися. По-друге, зрозумійте, що конкретно ви хочете, та що готові за це заплатити. Як ви зрозумієте, що ви отримали ту роботу, яку хочете, на тих умовах, які бажаєте?
4. Потужність будь-якого навіювання чи переконання визначається станом людини та впевненістю її дій.
5. Які наміри у інтервюера, дайте йому зрозуміти, що ви саме той, хто допоможе реалізувати ці наміри в кращому варіанті. Усунення яких проблем ви можете запропонувати роботодавцю: «Я знаю…» та «я можу…», АВС…
6. Не будьте занудою. Комерційна таємниця. Не питайте багато. Відповідь очевидна.
7. Думати так само, розділяйте ті ж цінності та життєві цілі. Відповідайте тим, хто запитує, розказуйте всім, але відповіді формулюйте «для тих», на кого дивляться всі інші. Поважайте людей, поважайти те, чим вони займаються, поважайти те, що неявно поважають вони. І робіть це щиро.

AB Consulting Group


Aleksandr G. Busler

Предприниматель, эксперт по стратегическому маркетингу.
«Формально я занимаюсь консалтингом и персональным коучингом руководителей. В действительности же, помогаю владельцам бизнеса достигать своих желаний и поставленных целей через прогнозируемое и стабильное развитие их бизнеса».